Ovo se radi samo jednom. Dobićeš svoj lični link za pregled radnika, sati i obračuna. Nakon toga niko drugi ne može preuzeti pristup.
Ovo je tvoj vlasnički link. Sačuvaj ga i ne šalji nikome.
Otvori ga na svom telefonu i dodaj na početni ekran.